A apărut SR 770:2020 – Mobilier de lemn. Cerințe de calitate

A apărut SR 770:2020 – Mobilier de lemn. Cerințe de calitate

Dorim să vă informăm că o noua editia a standardului SR 770 – Mobilier de lemn. Cerințe de calitate, a apărut.

Acesta a fost revizuit ținând cont de cerințele de calitate, în conformitate cu standardele europene și în condițiile actuale de pe piață.

Piesele de mobilier pentru amenajări interioare și exterioare, de uz casnic și colectiv care îndeplinesc cerinţele de calitate din acest standard sunt recomandate pentru că prezintă siguranță în utilizarerezistențădurabilitate, securitate.

Criterii importante care au fost urmărite sunt și cele de asigurare a securității consumatorului și de verificare a conformității produselor

În raport cu ediția anterioară, apărută în anul 2006, standardul actual vine în plus cu o sinteză informativă a tuturor standardelor de cerințe ale produselor de mobilier și ale materialelor componente.

SR 770:2020 – Mobilier de lemn. Cerințe de calitate are rolul de ghid pentru stabilirea cerințelor tehnice de calitate și cerințelor de performanță, pe care trebuie să le îndeplinească mobilierul de lemn masiv și/sau materiale pe bază de lemn și/sau în asociere cu alte materiale (metale, materiale plastice, sticlă etc).

QUALITY CERT oferă servicii de testare mobilier, încercări de toate tipurile, inclusiv încercări privind securitatea și siguranța în funcționare (stabilitatea, rezistența, durabilitate), facilitând astfel conformarea cu cerințele standardului SR 770:2020.

Certificarea conform SR 770:2020 – Mobilier de lemn. Cerințe de calitate oferă încredere partenerilor dumneavoastră, cât și posibilitatea de a putea accesa fonduri europene în vederea modernizării fabricilor pe care le dețineți. Certificarea demonstreaza concurenților, furnizorilor, personalului și investitorilor, că utilizați cele mai bune practici respectate de industria fabricării de mobilier. Investind în certificarea produselor dumneavoastră, reduceți riscurile și îmbunătătiți performanța generală a activității dumneavoastră.

Certificarea joacă un rol cheie în asigurarea faptului că produsele și serviciile sunt sigure și de înaltă calitate.

Prin introducerea pe piață a produselor certificate, vă lărgiți oportunitățile de piață.

Pentru achiziționarea standardului accesați magazinul ASRO online sau luați legătura cu Departamentul Vânzări (vanzari@asro.ro).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *