Laborator materiale construcții

Laborator materiale constructii

Laboratorul de materiale de constructii are stabilit, implementeaza si mentine un sistem in conformitate cu SR EN ISO/IEC 17025, corespunzator domeniului sau de activitate. Acesta a fost infiintat in anul 2007 si este parte integranta a Organismului de certificare QUALITY CERT.

Acreditarea obtinuta de catre laborator in conformitate cu SR EN ISO/IEC 17025, ii permite să demonstreze că funcționează competent și generează rezultate valide, promovând astfel încrederea în activitatea derulata, atât pe plan național, cât și international.

Astfel, rapoartele de încercări și certificatele emise, pot fi acceptate de la o țară la alta fără a fi nevoie de încercări suplimentare.

Politica laboratorului QUALITY – CERT, are ca scop asigurarea calitatii rezultatelor incercarilor efectuate.

Laboratorul de incercari dispune de independenta in luarea deciziilor privind:

 • organizarea si administrarea interna;
 • incercarile efectuate;
 • instruirea continua a personalului de laborator;
 • relatiile cu clientii si organizatiile exterioare de acreditare, autoritatea de reglementare si cu alte institutii de specialitate, se asigura in limitele conpetentelor acordate de legislatie si Presedintele QUALITY – CERT.

Astfel, laboratorul respecta toate cerintele de impartialitate, confidentialitate si a drepturilor de proprietate ale clientilor sai, demonstrand acest lucru prin acreditarea conform SR EN ISO/IEC 17025. De asemenea, dispune de protectia si stocarea rezultatelor.

Produsele de constructii pe care Laboratorul de incercari materiale de constructii al QUALITY – CERT le incearca, sunt urmatoarele:

 1. Agregate naturale
 2. Beton
 3. Elemente de zidarie
 4. Beton celular autoclavizat
 5. Mixturi asfaltice
 6. Mortare
 7. Ciment
 8. Produse prefabricate de beton

Informatii detaliate privind acreditarea RENAR a laboratorului

Certificatul de Acreditare nr. LI 535

Sediul:

Soseaua Pipera, Nr. 52, Sector 2, Bucuresti.