INFORMAȚII

Quality-Cert S.A.- organism de certificare acreditat RENAR

ioan burtea

Suntem un organism de certificare acreditat RENAR  pentru certificarea sistemelor de management si certificarea produselor din domeniul reglementat si voluntar.

Quality-Cert S.A este o companie aparte, de suflet, pentru ca am aparut din pasiune. Pasiunea unui om deosebit, care s-a dedicat pe deplin muncii sale.

Domnul Ioan Burtea

Fondatorul organismului de certificare Quality-Cert S.A., domnul Burtea a fost un deschizator de drumuri in domeniul calitatii, al elaborarii legislatiei, a standardelor si normelor, precum si in cel al certificarii calificarii operatorilor economici din constructii. Cu o experienta de peste 47 de ani in domeniu si cu o bogata activitate stiintifica si publicistica, domnul Ioan Burtea a adus prin Quality-Cert S.A. un suflu nou in organizarea si cresterea eficientei in sectorul constructiilor si nu numai.

Vicepresedinte al Asociatiei Romane pentru Calitate, presedinte al Retelei Nationale a Laboratoarelor din Constructii (RNLC), reprezentantul organismelor de Certificare si membru al Consiliului Director al Organismului de Acreditare din Romania (RENAR), presedinte si membru al Asociatiei Romane de Standardizare (ASRO) – Comitete Tehnice, vicepresedintele Patronatului Societatilor din Constructii (PSC), presedinte al Grupului Asociatiilor Profesionale si Organismelor din Constructii (PDC), vicepresedinte al Grupului Organismelor Notificate la Nivel European (GNB Romania), membru in Consiliul Director al Federatia Patronatelor din Constructii (FPSC) –  domnul Ioan Burtea a fost un profesionist onest, riguros si exigent si  ne-a lasat o mostenire pretioasa pe care o ducem mai departe cu mandrie- compania Quality- Cert S.A.

organism de certificare acreditat RENAR

Ne recomanda experienta de peste 20 ani, seriozitatea si echipa de profesionisti

Incepand din anul 2001 oferim servicii de certificare de calitate.

Ne recomanda echipa noastra de peste 75 de specialisti profesori universitari, doctori in stiinte tehnice/chimie, specialisti formati de institutii de prestigiu din Uniunea Europeana, auditori formati/instruiti de AFNOR (Franta) RENAR, CNCFMAC (Romania), experti/inspectori pe domeniile de certificare, instruiti in Romania, Japonia, Franta etc, specialisti membri in comitetele tehnice MLPDA, ASRO, specialisti membri sau care conduc asociatii profesionale din domeniul constructiilor si al materialelor de constructii.

Participam la avizarea de acte normative, reglementari in domeniul constructiilor si al materialelor de constructii, standarde, studii si cercetari in domeniul constructiilor si al materialelor de constructii.

Suntem notificati la nivel european pentru certificarea produselor din domeniul reglementat sistem 1, 1+, 2, 2+ de atestare a conformitatii si membru al Patronatului Societatilor din Constructii, RENAR – colegiul organismelor acreditate, ASRO – comitete tehnice de specialitate, RNLC- Reteaua nationala a laboratoarelor din constructii.

Misiunea organismului nostru de certificare Quality-Cert S.A.

Intr-un continuu proces de imbunatarie, ne organizam pentru a raspunde prompt cerintelor operatorilor economici, efectuand activitatile de certificare cu alocarea de timp minim pentru activitatile respective.

Noi, Quality-Cert S.A., suntem structurati astfel incat in procesul de certificare sa putem asigura in permanenta indeplinirea cerintelor impuse de legislatia nationala cu aplicabilitate in domeniile de certificare pentru care suntem acreditati, legislatia internationala si europeana aplicabila si alte reglementari specifice domeniilor de certificare.

Respectam principiile de impartialitate si confidentialitate, iar principalul nostru obiectiv este ca impreuna sa crestem eficienta companiei dvs.!