Avantajele certificarii

Avantajele certificarii

De ce este necesara si ce avantaje aduce certificarea

Certificatul de conformitate QUALITY-CERT pentru sistemul de management al calitatii, al mediului si/sau al securitatii in munca reprezinta:

  • dovada respectarii prevederilor standardului de referinta ( ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001) precum si al reglementarilor la nivel national si in domeniul constructiilor, aplicabile;
  • garantia pentru client ca operatorul economic certificat respecta cerintele stabilite referitoare la activitatile/serviciile prestate de acesta.
  • garantia ca evaluarea s-a efectuat cu respectarea prevederilor stndardului EN ISO/CEI 17021.

Certificatul de conformitate Quality-Cert pentru atestarea conformitatii produselor si/sau a Controlului Productiei in Fabrica (CPF) reprezinta:

  • garantia suplimentara pentru client, ca agentul economic certificat, respecta cerintele stabilite referitoare la controlul productiei in fabrica si/sau privind calitatea produsului;
  • atestarea conformitatii produselor cu un standard european armonizat si/sau o specificatie tehnica in valabilitate la nivel national;
  • pasaportul pentru accesul pe piata nationala si dreptul de a purta marca CE, pentru produsele din domeniul reglementat.

Marca CE

  • Atesta ca produsul este realizat conform specificatiilor tehnice (standardelor europene armonizate sau agrementelor tehnice europene);
  • Asigura cumparatorul ca producatorul are instituit un sistem documentat de control al productiei in fabrica si tine sub control caracteristicele declarate ale produsului la nivelul cerintelor stabilite prin referential.

Cu ajutorul marcajului CE aplicat ca urmare a certificarii produsului de catre S.C. QUALITY CERT S.A., organism notificat, se pot diferentia produse aparent asemanatoare.

Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 305/2011 – condiții armonizate pentru comercializarea produselor pentru construcții, se admite punerea pe piata numai a produselor, pentru domeniul reglementat constructii, care poarta marca CE.
S.C. QUALITY-CERT S.A. UN PARTENER DE INCREDERE VA ASTEAPTA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *